11‏/03‏/2018

مختبر اختراق آمن يحتوي مئات الثغرات تحميل مباشر Secure penetration laboratory contains hundreds of direct download

 

 

مختبر اختراق آمن يحتوي مئات الثغرات تحميل مباشر


Secure penetration laboratory contains hundreds of direct download


 

حمل الآن نسختك من مشروع bWAPP الذي يحتوي على مئات الثغرات للتدريب على الاختراق الاخلاقي بطريقة قانونية !


الهاكرز عموما هم في الأساس مجموعة من المبرمجين يتمتعون بقدر كبير من الإلمام بمهارات التعامل مع مختلف الاجهزة التقنية و البرامج .ولكن من اجل ان تصل الى هذا المستوى ، يجب عليك ان تقوم بالدراسة والتعلم من مصادر متنوعة من اجل تعزيز قدراتك في هذا المجال ، ولكن كما يعلم الجميع التعليم النظري لا يفيد كثير خصوصا في هذا المجال ، ولهذا تحتاج دائما الى الاستعانة بدروس تطبيقات من اجل الوصول الى مستوى متقدم في مجال الاختراق والحماية .


ومن اجل مساعدتك ، اقترح عليك اليوم نظام تخيلي اسمه "bWAPP" يحتوي على مئات الثغرات للتدريب على الاختراق الاخلاقي بطريقة قانونية ومنها ثغرات قواعد البيانات والمواقع وغيرها ، من اجل التجربة الحية .



هذا المشروع يمكن استخدامه كمختبر إختراق آمن من أجل التطبيق عليه بالنسبة للذين ﻻ يملكون المال الكافي للإشتراك في مختبرات اﻹختراق المدفوعة و التي تكون في العادة مضمنة مع دورات تعليم أمن المعلومات. 


المشروع مجاني ويمكنك تحميله من موقعه الرسمي



Download



Download your copy of the bWAPP project, which contains hundreds of holes for training on ethical penetration in a legal way!

Hackers are generally a group of programmers who have a great deal of knowledge of the skills of dealing with various technical devices and programs. But in order to reach this level, you must study and learn from a variety of sources to enhance your abilities in this area, but as Everyone knows theoretical education does not benefit many, especially in this area, so you always need to use the lessons of applications in order to reach an advanced level in the area of ​​penetration and protection.

In order to help you, I suggest today a virtual system called "bWAPP" that contains hundreds of gaps to train for ethical breach in a legal way, including gaps in databases, sites, etc., for living experiment.
This project can be used as a safe penetration test to be applied to those who do not have the money to participate in paid hacking labs, which are usually included in the course of information security courses.

The project is free and you can download it from its official website







Etik bir şekilde yasal bir şekilde eğitim için yüzlerce delik içeren bWAPP projesinin kopyasını indirin!

Hackerlar genellikle programcılar bir grup, sen çalışmayı oynamak ve bu alanda yeteneklerini geliştirmek amacıyla çeşitli kaynaklardan öğrenmek zorunda çeşitli teknik hizmetler ve programlar ile başa çıkmak için becerileri ile aşinalık bir hayli var. Ama bu seviyeye ulaşmak için temelde değil, aynı zamanda gerekir Herkes teorik eğitimin özellikle bu alanda pek fazla fayda sağladığını bilir, bu yüzden her zaman uygulama derslerini, penetrasyon ve koruma alanında ileri seviyeye ulaşmak için kullanmanız gerekir.

size yardımcı olmak için, ben adı "bWAPP" hayali sistem deneyimi yaşamak için, veri tabanları, siteler ve diğer boşluklar dahil ahlaki ve hukuki bir şekilde, penetrasyonu üzerine eğitim boşlukları yüzlerce içeren bugün seni düşündürmektedir.
Bu proje ödenen hack ve hangi genellikle bilgi güvenliği eğitimi kursları ile birlikte gelen laboratuvarlarda katılmak için yeterli para yok olanlar için üzerinde bir atılım uygulamasını güvence altına almak için bir laboratuvar olarak kullanılabilir.

Proje ücretsizdir ve resmi web sitesinden indirebilirsiniz.





 

[caption id="attachment_273" align="aligncenter" width="600"]مختبر اختراق آمن يحتوي مئات الثغرات تحميل مباشر مختبر اختراق آمن يحتوي مئات الثغرات تحميل مباشر[/caption]

 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

متطلبات لعبة بالونز ت د 6 وشرح كامل . what bloons TD 6 and talking about it

  what bloons TD 6 and talking about it Bloons TD 6 is an epic tower defense game containing family friendly gameplay, strategy and skil...